Kommande rekryteringar

Då vi har några medarbetare som inom en snar framtid kommer att ta beslut om eventuell pensionsavgång har vi för avsikt att längre fram rekrytera följande tjänster:

Fastighetsskötare

I arbetsuppgifterna ingår all skötsel av våra kontors- och industrifastigheter såsom reparationer, underhåll och trädgårdsskötsel. Periodvis kan även visst lagerarbete förekomma.
Vi söker dig som är serviceinriktad och van vid arbete med in- och utvändig fastighetsskötsel.
Körkort är ett krav.

Verktygsmakare Wulkan

På vår verktygsavdelning jobbar vi med svarvning, slipning, hening, polering, gnistning och verktygshärdning. I jobbet ingår både nytillverkning och service/reparation av befintliga produktionsverktyg. Då vi jobbar med manuell verktygstillverkning är honnörsorden noggrannhet, ansvar, ordning och reda.
Vi vill att du som söker har relevant verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter. Vi förutsätter också att du är kunnig i ritningsläsning och behärskar svenska i tal och skrift.
Som person uppskattar vi om du är ärlig och öppen. Vi tror att du, precis som vi andra, inser glädjen och betydelsen av ett gott samarbete i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ovanstående rekryteringar är inte akuta men om du är rätt person är vi inte främmande för att tidigarelägga anställningen.

För intresse och eventuella frågor:

Sänd e:post till mattsson@fasteners.se